Puustelli: Tunnista mikä erottaa menestyvät työntekijät muista

Puustelli-keittiöt on jo vuosia ollut markkinajohtaja. Menestyksemme tällä hetkellä ja tulevaisuudessa riippuu asiakkaille tarjoamastamme palvelusta ja laadusta. Niiden takana ovat ihmisemme.

Työtehtävässä menestymisen ennakointi oli päätavoitteemme käynnistäessämme tutkimuksen yhdessä Masterin kanssa. Keskityimme myyntiorganisaatioomme - kuinka ennustaa huippusuoritukset suhteessa solmittujen kauppojen määrään sekä asiakastarpeiden ymmärtämiseen, korkeamman asiakastyytyväisyyden ja asiakkaan luottamuksen saavuttamiseen. Kaikki edellä mainitut osa-alueet ovat olennaisen tärkeitä tulevaisuuden menestyksen ja kilpailun kannalta.

Tiedämme mitä etsimme

Yhdistämällä tiedot sekä arviot myyjien suorituksista Masterin persoonallisuus- (MPA) ja kykytestien (ACE) tuloksiin, saimme validoitua ja kriittistä tietoa siitä, mitkä ominaisuudet ovat tyypillisiä myyntitehtävissä erinomaisesti menestyville henkilöille. Erittäin arvokasta tietoa suoritusten ennustamiseen sekä koulutusohjelmien luomiseen, kun tavoitteena on tehokkuuden lisääminen myyntityössä.

Laadukkaammat rekrytointiprosessit

Menestyvien myyjien kaikista olennaisimpien ominaisuuksien tunnistaminen on vahvistanut haastatteluita ja päätöksentekoamme rekrytoinneissa ja lisäksi vähentänyt virherekrytointien määrää. Olemme myös tietoisempia rekrytoitujen myyjien mieltymyksistä ja kehitystarpeista.

Timo Leskinen, Myyntijohtaja, Puustelli Group

Korvaamaton työkalu, jonka avulla voimme ennustaa työnhakijoiden työssä menestymisen sekä tehokkaammin valmentaa myyjiä parempiin myyntituloksiin

Timo Leskinen, myyntijohtaja - Puustelli Group

Lue lisää MPA-esitteestä

Lataa tästä