Maksuttomat oppaat

Täältä löydät maksuttomia pikaoppaitamme eri aiheista.

 

Milloin tarvitset kykytestiä?Tästä pikaoppaasta saat lisätietoa kykytestien käytöstä rekrytoinnissa sekä tietoa siitä, milloin kykytesti tuo hyödyllistä tietoa rekrytointipäätöksen tueksi.

Oppaasta on hyötyä rekrytointikonsulteille sekä rekrytointiprosessia kehittäville henkilöille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kykytestien käytöstä.

Lataa opas tästä

 

Johtamisongelmien syyt - ja mitä niille voi tehdä


Opas selvittää, mistä työelämän nykyiset johtamisongelmat johtuvat ja miksi ne ovat niin yleisiä, mitä ovat hyvän esimiestyön kriteerit ja miten niitä kannattaa määritellä sekä millaista on yksilöllinen johtaminen, joka vahvistaa motivaatiota.

Opas on hyödyllinen niin johtajille, keskijohdolle kuin henkilöstöasiantuntijoille, jotka haluavat paremmin ymmärtää, miten esimiestyön laatua voidaan lähteä organisatiossa kehittämään ja miten se kannattaa tehdä. 

Lataa opas tästä

 

 

Vaikuttavampia valmennuksia hyvän työkalun avullaOpas selvittää miten laadukkaat työkalut edistävät oppimista, mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota työkalua valittaessa eli mistä tunnistat laadukkaan työkalun sekä nostaa esille testien käyttämisen eettiset periaatteet.

Oppaasta on hyötyä kaikille, jotka käyttävät tai haluavat käyttää testimenetelmiä työssään esimiesten ja muiden henkilöstöryhmien kehittämisessä sekä erilaisissa ryhmävalmennuksissa.

Lataa opas tästä