Master HR ratkaisut ja työkalut

Master on johtava korkeatasoisten psykometristen testi- ja arviointimenetelmien kehittäjä. Tuotamme ratkaisuja henkilöstöammattilaisille, jotka työskentelevät henkilövalintojen tai henkilöstön ja esimiestyön kehittämisen parissa. 

Innovatiivisten ratkaisujemme ansiosta asiakkaamme pystyvät käsittelemään HR-dataa nopeammin, toimintatavat ovat selkeitä ja tehokkaita, ihmisiin liittyvään päätöksentekoon liittyvä epävarmuus ja kustannukset ovat vähentyneet.

Lisäksi asiakkaamme arvostavat sitä, että ratkaisumme parantavat henkilövalintoihin ja henkilöstön kehittämiseen tehtyjä investointeja, vahvistavat työntekijöiden suorituksia ja vauhdittavat yrityksen kasvua.

toiminta-alueemme

Toimimme eri puolilla Eurooppaa, Aasiassa ja Amerikassa yhteistyössä asiakkaidemme ja maayhtiöidemme kanssa. Ratkaisumme ovat kansainvälisiä ja saatavissa yli 20 kielellä. Master Suomi Oy on paikallinen yhteistyökumppanisi Suomessa.

HR-ratkaisujen asiakkaat

Meillä on globaalisti yli 5000 koulutettua käyttäjää yli 600 eri organisaatiossa. Useat asiakkaistamme ovat johtavia kansainvälisiä yrityksiä, joiden pääkonttori sijaitsee Euroopassa.

Olemme tunnettuja korkeasta laatu- ja palvelutasostamme ja tyytyväisyystutkimusten perusteella asiakkaamme suosittelevat meitä mielellään muille.

Asiantuntijamme

Täältä löydät Master Suomen asiantuntijoiden yhteystiedot.

Tutustu meihin

Sertifikaatit ja logot

Asiantuntemus ja osaaminen ovat avainasemassa tämän päivän työelämässä. Sertifioituna Master-ratkaisujen käyttäjänä olet pätevöitynyt käyttämään ratkaisujamme henkilövalinnoissa ja henkilöstön kehittämisessä.

Lue lisää

Taustaa

Master International on globaali yritys. Yritys perustettiin vuonna 1985. Perustaja Bjarne Mønster teki Tanskassa pitkän uran johtavassa kansainvälisessä yrityksessä ja toi Masteriin mukanaan useiden vuosien kokemuksensa johtamisesta ja kouluttamisesta.

Lue lisää

Master International

Master Internationalin tiimissä on psykologian, psykometriikan, tietotekniikan, ohjelmistokehityksen ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita.

Lue lisää