sertifikaatit ja logot

Asiantuntemus ja osaaminen ovat avainasemassa tämän päivän työelämässä. Sertifioituna Master-ratkaisujen käyttäjänä olet pätevöitynyt käyttämään ratkaisujamme henkilövalinnoissa ja henkilöstön kehittämisessä. 

Master Certified -Logo on todiste pätevyydestäsi

Suosittelemme, että lisenssiasiakkaana ja sertifioituna käyttäjänä käytät Master Certified -logoa yrityksesi nettisivulla, jotta asiakkaasi näkevät, että käytät luotettavia menetelmiä. 

Sertifioituna käyttäjänä voit käyttää logoa myös esimerkiksi LinkedIn-profiilissasi, käyntikortissasi tai sähköpostin allekirjoituksessa. 

hyödynnä linkki arviointiin osallistuvien sivulle 

Master Certified -logo antaa arviointeihin osallistujille varmuutta siitä, että testitulokset ovat päteviä ja niitä tarkastellaan eettisesti oikein. Tästä huolimatta joillakin arviointeihin osallistuvilla saattaa olla kysymyksiä arviointimenetelmistä. Voit auttaa heitä löytämään vastauksia lisäämällä nettisivuillesi linkin arviointiin osallistuville tarkoitetulle infosivulle. 

logojen käyttö

Logon saat näkymään nettisivullasi lisäämällä sinne alla näkyvän HTML-koodin. Älä koskaan kopioi tai lataa varsinaista kuvatiedostoa, tai käytä logoa muussa kuin yllä mainitussa yhteydessä.

 

HTML Code 

<a href="http://www.mastersuomi.fi"><img src="http://master-hr.com/media/1478/certified_masterhr_150x120.png"></a>